Zakaj je kolagen ELEGANCE več kot le nega kože?

Učinkovit, edinstven, eleganten … To je vse, kar smo od njega zahtevali. Če bi še vedno želeli ohraniti ravnovesje in obnoviti mladosten, žameten videz naše kože, bi se popolnoma prilegal našemu vsakdanjem življenju.

Seveda govorimo o novem kolagenu z Yasenkinim podpisom – Skinage Collagen Elegance 10000.

Izdelek, ki je nastal po dolgih raziskavah in je prisluhnil potrebam današnjih žensk in z namenom ustvaril edinstveno formulacijo, ki bo za razliko od vseh prejšnjih izdelkov na trgu obnovila gradbene elemente kože, hkrati pa zagotovila energijo celotnemu telesu.

V čem je skrivnost?

Skrivnost je v sestavi. Za staranje kože, gube in suhost smo že zdavnaj odkrili ‘krivca‘ in sicer, zmanjšanje sinteze kolagena in hialuronske kisline. Ti dve molekuli odlično delujeta do 25. leta, nato pa opazimo, da koža postane bolj suha, pojavijo se gube, elastičnost počasi izgublja in ta proces se nadaljuje do globokih gub, sivega videza obraza in starostnih peg.

Da bi to pravočasno ustavili, so pomembne visoke koncentracije in kombinacije sestavin, ki bodo koži dale najboljše. Poleg tega, da vsebuje kar 10.000 mg ribjega kolagena tipa 1, katerega molekule so majhne in oblikovane tako, da jih naše telo kar najbolje izkoristi, Skinage Collagen Elegance ne pozabi na še eno molekulo, pomembno za hidracijo in to je hialuronska kislina, v koncentraciji 100 mg. Hialuronska kislina neguje in vlaži kolagen ter mu omogoča pravilno vgradnjo, brez zadostne količine hialuronske kisline pa se učinek kolagena na elastičnost naše kože močno zmanjša.

Le globoko navlažena koža lahko spet postane elastična in gladka. Da bi bil proces vključevanja kolagena v naša razpokana kolagenska vlakna v celoti učinkovit, formulacija Yasenka Skinage Collagen Elegance vsebuje tudi vitamin C, biotin in celoten kompleks vitaminov B, cink, ki skupaj skrbijo za mineralno vitalnost naše kože, las in nohtov. Skupaj omogočajo pravilno sintezo našega naravnega kolagena, hkrati pa preprečujejo luščenje kože, krepijo lase in nohte ter spodbujajo njihovo rast. Vsi gradniki, ki delujejo skupaj, omogočajo, da naša koža nadomesti tisto, kar nam leta vzamejo in ohrani njen navlažen in sijoč videz.

Toda gube niso edino, kar razkriva našo starost. Yasenka se je prva odločila, da se bo spopadla z drugo težavo – pomanjkanjem energije naše kože in celotnega organizma.

Pospešen tempo življenja, nepravilna prehrana, sončna svetloba, stres .. Vse to prispeva k temu, da je naša koža utrujena, naš obraz pa postaja vse bolj siv, brez energije in brez tistega pravega sijaja. V takšnih trenutkih si želimo, da bi nas nekaj preprosto zbudilo, nahranilo našo kožo in nam povrnilo energijo v naše telo!

Yasenka Skinage Collagen Elegance ne vsebuje sladkorja, v sebi pa skriva MSM, zeleni čaj in Q10. Molekule, ki telesu zagotavljajo energijo, spodbujajo izločanje škodljivih snovi in ​​zmanjšujejo vnetne reakcije. Vsem celicam omogčajo, da bolje izkoristijo hranila, kar oživi utrujeno polt in zmanjša pomanjkljivosti kože (vključno z aknami in pordelostjo). Zeleni čaj in Q10 sta nevidna ščita vseh celic našega telesa, a tudi budilki, ki nam dajeta energijo!

Rezultat je revitalizirana in globoko navlažena koža, povečana telesna energija, zmanjšane gube, čvrsti in močni lasje. Yasenka Skinage Collagen Eleganceje več kot le nega kože!

FAQ

Kaj je kolagen in čemu je namenjen?
Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu, ki predstavlja pomemben gradbeni blok za kožo, kosti, mišice, zobe in vezivno tkivo. Predstavlja okoli 30% vseh beljakovin v človeškem telesu.

V koži je kolagen odgovoren za ohranjanje njenega elastičnega in čvrstega videza, saj pomaga ohranjati hidracijo in prožnost kože. V kosteh daje kolagen trdnost in odpornost, medtem ko v vezivnih tkivih, kot so kite in ligamenti, zagotavlja elastičnost in prožnost.

Ali obstaja kolagen kot prehransko dopolnilo?
Za prehranska dopolnila s kolagenom se kolagen običajno pridobiva iz živalskih virov, kot so goveja koža, ribe ali piščančje kosti. Poleg tega so na voljo tudi rastlinski viri kolagena, kot je kolagen iz alg ali rastlinskih beljakovin, ki lahko služijo kot alternativa za vegetarijance in vegane.

Poleg tega se kolagen v prehranskih dopolnilih uporablja tudi za podporo zdravju kože, las, nohtov in sklepov. Z uživanjem kolagena lahko posamezniki poskušajo izboljšati videz kože, zmanjšati gube in celo lajšati bolečine v sklepih. Kolagen se lahko uporablja tudi za spodbujanje zdrave rasti las in nohtov.