Pogoji uporabe

Za vsako uporabo www.yasenka.si veljajo naslednji pogoji:

Pri odpiranju in iskanju www.yasenka.si ter pri nalaganju materialov s www.yasenka.si sprejemate vse naslednje omejitve in pogoje uporabe. Če ne sprejemate teh pogojev uporabe, vam svetujemo, da ne uporabljate tega spletnega mesta in ne prenašate gradiva z njega.

To spletno mesto ustvarja, upravlja, upravlja in nadzira ter posodablja YASENKA d.o.o. Podatki o izdelkih in / ali aktivnih snoveh, predstavljeni na www.yasenka.si, so izključno splošni podatki o našem asortimanu. Imena izdelkov Yasenka, ki se pojavljajo na tem spletnem mestu, so zaščitena z blagovnimi znamkami.

Ta spletna stran vsebuje splošne informacije o številnih zdravstvenih temah, izdelkih in storitvah. Namen teh informacij ni dajati zdravniških nasvetov ali navodil o uporabi določenih izdelkov ali promovirati določene izdelke. Ta spletna stran ne vsebuje popolnih zdravstvenih podatkov in je kot dodatek, ne pa kot nadomestek za strokovno znanje, znanje in sposobnosti ocenjevanja zdravstvenega osebja, ki skrbi za bolnika, ali kot priporočilo za kateri koli poseben program zdravljenja.

YASENKA d.o.o. si bo razumno prizadevalo zagotoviti, da so informacije na tem spletnem mestu točne in natančne, vendar ne jamči za njihovo točnost ali popolnost. Vsi uporabniki spletnega mesta www.yasenka.si se strinjajo z dejstvom, da osebno nosijo kakršno koli tveganje v zvezi z dostopom do vsebine na tej spletni strani in njeno uporabo.

YASENKA d.o.o. s tem izključuje svojo odgovornost za kakršno koli neposredno in / ali posredno škodo, ki nastane ali bi lahko nastala zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe www.yasenka.si, pa tudi za kakršno koli napako ali opustitev vsebine te spletne strani.

Ta spletna stran vsebuje podatke tretjih oseb in povezave do drugih spletnih mest, na katerih YASENKA d.o.o. nima nadzora. Takšni podatki so ustrezno označeni. YASENKA d.o.o. ne jamči za točnost ali druge značilnosti takih informacij in ne prevzema odgovornosti zanje.

YASENKA d.o.o. ne odgovarja za kakršno koli škodo na uporabnikovem računalniškem sistemu, ki bi lahko nastala v povezavi z dostopom do te spletne strani ali katere koli povezave, če obstaja.

Avtorske in druge pravice intelektualne lastnine

Vsak uporabnik te spletne strani je dolžan spoštovati vse veljavne zakone o pravicah intelektualne lastnine in zaščiti avtorskih pravic. Za informacije in slike, objavljene na tem spletnem mestu, veljajo avtorske pravice in druge pravice intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine na tem spletnem mestu, vključno s tistimi, ki se nanašajo na besedilo, ilustracije, fotografije, video, glasbo, zvok, videz, dizajn, izvorno kodo, pripadajo Yasenka d.o.o.

Brez predhodnega pisnega soglasja Yasenka d.o.o. uporabnik te spletne strani ne more: a) uporabljati, kopirati, spreminjati, prilagajati, reproducirati, shranjevati, distribuirati, tiskati, prikazovati, izvajati ali objavljati kakršne koli informacije ali grafični ali zvočni material, ki je na katerem koli delu tega spletnega mesta, b) uporabite v komercialne namene vse informacije ali grafične ali zvočne materiale, pridobljene s katerega koli dela te spletne strani. Dokumente, objavljene na www.yasenka.si, je mogoče kopirati brez dovoljenja podjetja YASENKA d.o.o. samo in izključno v primeru uporabe kopij za osebno uporabo.

Ob upoštevanju zgoraj navedenega je vsako kopiranje dovoljeno le z vsemi obvestili o avtorskih pravicah in obvestili, drugimi lastniškimi obvestili kakršne koli vrste in vsemi omejitvami odgovornosti, ki so navedene na tem spletnem mestu. Vsako kopiranje, razen za osebno uporabo, kot je opisano zgoraj, razmnoževanje ali distribucija dokumentov in / ali informacij na tem spletnem mestu je dovoljeno le s predhodnim izrecnim dovoljenjem podjetja YASENKA d.o.o.

Zaščita osebnih podatkov

YASENKA d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov te spletne strani in bo osebne podatke (ime, naslov, telefonsko številko ali e-poštni naslov) zbiral le, če jih posreduje prostovoljno.

S prostovoljnim posredovanjem osebnih podatkov se strinjate, da Yasenka d.o.o. se uporablja za namene: kontaktiranja, pošiljanja novic, boljšega razumevanja vaših potreb in tržnih raziskav. V zvezi s tem bomo občasno uporabili vaše osebne podatke za stik z vami. Jamčimo, da YASENKA d.o.o. ne bo prodajal ali kako drugače uporabljal vaših osebnih podatkov ali jih prenesel na tretjo osebo brez vašega soglasja.

Vse spremembe določb o varstvu podatkov bodo pravočasno objavljene na tem spletnem mestu ali pa vam bodo na voljo na drug primeren način.

Uporaba piškotkov

Pridržujemo si pravico do uporabe piškotkov na www.yasenka.si. YASENKA d.o.o. uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Nastavitve piškotkov lahko nadzirate in konfigurirate v svojem spletnem brskalniku. Z nadaljevanjem brskanja po spletnem mestu Yasenka.si se strinjate z uporabo piškotkov.

Kaj so piškotki?

Piškotki so niz podatkov, ki služijo kot vaš anonimni individualni identifikator, tako da jih vsaka stran na spletnem mestu www.yasenka.si, ki jo obiščete, pošlje v vaš brskalnik.

Namen piškotkov. Ko dostopate do določene strani na www.yasenka.si, vam pošljemo piškotke, ki so shranjeni v vašem računalniku in se uporabljajo za beleženje podatkov o vaših prejšnjih obiskih (npr. Kolikokrat ste obiskali spletno stran Yasenka.si).

To pomeni, da bomo vsakič, ko dostopate do www.yasenka.si, poiskali vaš piškotek, da bi prebrali podatke, zapisane v njem. Piškotki ne vsebujejo vaših osebnih podatkov, omogočajo pa hitrejšo in učinkovitejšo aktivacijo informacij, podatkov in nastavitev, ki ste jih predhodno sporočili pri dostopu in uporabi www.yasenka.si. Do naših piškotkov na vašem računalniku ne more dostopati spletna stran, ki ni del www.yasenka.si.

Prav tako za izboljšanje izkušnje z uporabo Yasenka.si uporabljamo tehnologijo Evercookie za odkrivanje zlonamernih uporabnikov in preprečevanje dostopa do spletnega mesta v primerih kršitve pogojev uporabe, vse v skladu s pravili, predpisanimi v pogojih uporabe.

Spletna stran www.yasenka.si uporablja piškotke za oglaševanje izdelkov podjetja YASENKA d.o.o. ter izdelke in storitve tretjih oseb / oglaševalskih agencij. Prikaz oglasov, ki vam jih posreduje Yasenka.si ali oglaševalska agencija, je omogočen prek piškotkov, ki jih lahko Yasenka.si ali tretja oseba postavi v vaš spletni brskalnik, da bi zabeležili vaše vedenje in omogočili identifikacijo, ne pa tudi osebne identifikacije uporabnika.

Yasenka.si spremlja statistični promet svojih strani izključno zato, da pridobi potrebne informacije o privlačnosti in uspešnosti svojih strani, pri tem pa uporablja storitev tretjih oseb, imenovano Google Analytics. Podrobne informacije tretjih oseb o tej storitvi, kot tudi zmožnost uporabnika, da regulira nastavitve piškotkov, ki so za to potrebne, so na voljo na:

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in učinkovito načrtovali prihodnje trženjske akcije ter objavili vsebino, prilagojeno vašim interesom, uporabljamo orodja Google AnalyticsDemographics in InterestReporting, ki zbirajo podatke o spolu, starosti in interesih uporabnikov.

E-novice (antispam, naročnina, odjava)

Če vas zanimajo novice o našem programu in akcijah, vnesite svoj e-poštni naslov v spodnji levi kot prve strani in se prijavite na e-novice. Odjavite se lahko kadar koli, tako da vnesete svoj e -poštni naslov in kliknete »Odjava«.

Omejitev odgovornosti

Čeprav sprejemamo razpoložljive tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za preprečitev nepooblaščenega razkritja vaših osebnih podatkov, ne moremo jamčiti, da kateri koli osebni podatki, ki jih zbiramo, ne bodo nikoli razkriti, v nasprotju z določbami politike zasebnosti. V največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, izključujemo odgovornost za škodo, ki je bila uporabnikom ali tretjim osebam povzročena z nenamernim razkritjem osebnih podatkov.

Ker nimamo nadzora nad osebnimi podatki, ki jih posredujete pri dostopu ali uporabi drugih portalov ali neposredno tretjim osebam (npr. Pri sodelovanju pri sponzoriranih dejavnostih), v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon, izključujemo odgovornost za škodo, ki bi vam lahko nastala ali tretjih oseb zaradi osebnih podatkov na ta način.

Spremembe in dodatki

YASENKA d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb in / ali dopolnitev vsebine te spletne strani kadar koli in iz kakršnega koli razloga brez predhodnega obvestila ter izključuje odgovornost za možne posledice takšnih sprememb in / ali dopolnitev. Spremembe so zavezujoče za uporabnike, zato je priporočljivo, da vsi uporabniki redno spremljajo spremembe.