Yasenka Skinage Collagen Production Active – prebudite kožo iz spanja in ji dajte energijo za nov dan!

  • Hialuronska kislina, Lifotonin-expert in peptidi Dawnergy so vse, kar vaša koža potrebuje, da se prebudi iz spanca. Kako delujejo?

  • Dawnergy peptid je revolucionarna molekula v revitalizaciji kože, katere delovanje sega globoko v celico.

  • Sinergijski učinek, ki ga dosegata Liftonin – expert in Dawnergy, bo vašo kožo prebudil iz spanja in ji dal energijo za ves dan.

Pomanjkanje časa in natrpan urnik sta postala del vsakdana. Usklajevanje med poslovnimi obveznostmi, otroci in prizadevanjem za ohranjanje družabnega življenja pogosto kaže prve rezultate prav na naši koži. Koža lahko postane suha, kaže znake staranja, pod očmi se pojavijo vrečke, podočnjaki kot prvi znak neprespanosti, skratka pestijo nas težave, ki jih poleg napornega urnika enostavno potrebujemo, ko se zjutraj pogledamo v ogledalo.

Yasenka je poskrbela za takšno kožo, ki sledi dinamičnemu tempu življenja današnjih žensk.

Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active – kolagenska krema za vse tipe kože, ki vsebuje revolucionarno kombinacijo molekul za revitalizacijo kože

Hialuronska kislina, Lifotonin-expert i Peptidi Dawnergy so vse, kar vaša koža potrebuje, da se prebudi. Kako delujejo?

Vsi poznamo problem iskanja tiste prave kolagen kreme, ki bo dosegla globok učinek in zapolnila nastale gube. Po številnih kremah, ki ste jih preizkusili, anti-age kremi, kremi za nego mastne in suhe kože, ste prišli do zaključka, da so vse enake in da preprosto ne delujejo.

Razkrili vam bomo, v čem je težava. Molekule kolagena so preprosto prevelike, da bi prešle skozi pore občutljive kože. Njihov učinek temelji na dejstvu, da takšni pripravki na koži pustijo tanek film, ki zapolni majhne gube in nepravilnosti na površini ter navidezno vodi do zategovanja kože.

Sinergijski učinek, ki ga dosegata Liftonin – expert in Dawnergy, bo vašo kožo prebudil iz spanja in ji dal energijo za ves dan.

Poleg dveh revolucionarnih molekul je tu še tretja, brez katere si kolagenske kreme za obraz ni mogoče zamisliti. Uganili ste, to je hialuronska kislina.

Le hidrirana koža je lepa koža. Zato Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active vsebuje tudi visoko koncentracijo hialuronske kisline, ki neguje, neguje in hidrira kožo obraza ter poskrbi za svež videz.

Skinage Collagen Production Cream Active prinaša idealno kombinacijo, ki poskrbi da koža lahko sledi aktivnemu tempu dneva. Koža je navlažena in nahranjena, elastičnost kože je zadovoljena, starost in pomanjkanje spanca pa ne puščata več vidnih sledi na občutljivem obrazu.