Skinage kolagen PRESTIGE 10000 NOVA GENERACIJA lepote

Skinage kolagen ADVANCED 5000 je nagrajen kolagenov sirup z okusom pomaranče, ki vsebuje formulacijo učinkovin, katere cilj je spodbuditi naravno proizvodnjo kolagena in hialuronske kisline v telesu. Letos se mu je pridružil njegov veliki brat Skinage kolagen PRESTIGE 10000 – izdelek nove generacije z dvakrat močnejšo formulo za dvakrat hitrejše delovanje.

Vlaženje, prehrana, zaščita in regeneracija so potrebni za sijaj naše kože in mladostno lepoto, in so ključ do vitalnih funkcij vaše kože. Starost, stres in drugi okoljski dejavniki lahko poslabšajo te vitalne funkcije in povzročijo vidne znake staranja kože. Da bi ohranili normalno delovanje kože in ohranili mladosten videz, moramo pogledati dlje od tradicionalne nege kože. Tradicionalni kozmetični izdelki delujejo le na površini kože, notranjost kože pa ostaja zanemarjena. V zadnjem času dermatologi pripisujejo pomembnost negi kože od znotraj in tako podpirajo vitalne funkcije v spodnjih plasteh dermisa. Skinage kolagen PRESTIGE 10000 zagotavlja napredek pri pristopu k negi kože – ta formula združuje 6 močnih učinkovin, ki delujejo sinergistično, da dosežejo kožo na celični ravni in zagotovijo normalno delovanje kože. Napredna formulacija kolagena z nizko molekulsko maso, manjšo od 2000 daltonov, in bistvenih mikrohranil zagotavlja hitro absorpcijo, s ciljem nahraniti kožo od znotraj in spodbuditi mladostno, sijočo in sijočo polt.

Skinage kolagen PRESTIGE 10000 je oblikovan kot tekoče prehransko dopolnilo, kar ponuja veliko prednost v smislu absorpcije. Kolagenski peptidi in esencialna mikrohranila dosežejo visoko stopnjo absorpcije, s krvjo dosežejo celice dermisa, popravijo razpokana kolagenska vlakna in zapolnijo gube. Raven delovanja tudi na najmanjše funkcionalne kožne celice ni mogoče doseči s pripravki v obliki tablet ali prahu, takšno stopnjo delovanja prinaša Skinage PRESTIGE – nova generacija.