Skinage kolagen PRESTIGE 10000 – Stop stres!

Skinage kolagen PRESTIGE 10000 – dvakrat močnejša formula za dvakrat hitrejši učinek

Koža je največji organ v človeškem telesu in je, ker je izpostavljena okoljskemu stresu, najbolj natančen pokazatelj naše starosti in življenjskega sloga. Kožo lahko razdelimo na dve plasti: povrhnjico – zunanjo plast pregrade in dermis – notranjo strukturo. Glavni gradnik obeh plasti kože je kolagen – preprosta beljakovina, sestavljena iz aminokislin. Njegova matrika je odgovorna za podporo, čvrstost, elastičnost, hidracijo in stalno proizvodnjo novih kožnih celic. Več ko imate kolagena, zdrava, bolj hidrirana in bolj elastična je vaša koža in, kar je še pomembneje, bolj mladostna. Moteče je dejstvo, da po 25. letu vsako leto v koži izgubimo 1,5% kolagena. Ta izguba povzroči staranje kože, gub, suhih, poškodovanih in tankih las.

Staranje kože, gube, povešena koža in izguba mladostnega tonusa v kombinaciji z naravnim upadom sposobnosti telesa za regeneracijo novih celic so vsi vidni znaki staranja. Agresivni vplivi okolja, kot so UV žarki, mraz, veter in onesnaženje, povzročajo grobo, suho kožo ter drobne linije in gube. V zadnjem desetletju so raziskave intenzivnega staranja kože pokazale, da je glavni difraktor med mlado in staro kožo zdravje in celovitost kolagena v dermisu. Ko koža stara, je kolagena matrika oslabljena, zlomljena in razdrobljena, kar moti strukturo dermisa. Ko se kolagenska matrika degenerira, postane krhka, krhka in izgubi sposobnost vzdrževanja hidracije. Ohranjanje zdravja in strukture kolagenskega matriksa je ključno za reševanje teh kožnih težav in lahko dramatično izboljša mladosten, zdrav videz kože. Raziskave kažejo, da je najučinkovitejši način za vzdrževanje matriksa kolagena povečanje telesne proizvodnje kolagena z jemanjem kolagenskih peptidov.

Skinage kolagen PRESTIGE 10000 uporablja visokokakovosten kolagen Naticol tipa 1 in bistvena mikrohranila, ki telesu pomagajo pri obnovi in ​​krepitvi kolagena. Hidrolizirani morski peptidi kolagena tipa 1 imajo nizko molekulsko maso (manj kot 2000 daltonov). Kolagen izboljša elastičnost kože s povečanjem števila fibroblastov (celic, odgovornih za regeneracijo vezivnega tkiva) in njihovo aktivnost ter izboljša hidracijo kože, zmanjša fine linije in spodbudi naravno proizvodnjo kolagena v telesu. Ko telo registrira kolagene peptide v krvnem obtoku, stimulira proliferacijo fibroblastov in tako poveča matriks kolagena. Zaradi tega dvojnega delovanja je Skinage kolagen PRESTIGE 10000 zelo učinkovita rešitev za vsakodnevno nego kože.

FAQ

Katere so glavne lastnosti kolagena?

Glavne lastnosti kolagena vključujejo:

  1. Strukturalna podpora: Kolagen je ključna komponenta vezivnega tkiva v telesu, ki zagotavlja strukturalno podporo in trdnost različnim tkivom, kot so koža, kosti, hrustanec, tetive, ligamenti, mišice, dlesni in krvne žile.
  2. Elastičnost: Poleg tega, da zagotavlja trdnost, ima kolagen tudi pomembno vlogo pri ohranjanju elastičnosti in prožnosti tkiv. To je še posebej pomembno za kožo, ki se z leti lahko začne izgubljati, kar vodi v pojav gubic in povešanje kože.
  3. Hidracija kože: Kolagen pomaga zadrževati vlago v koži, kar je pomembno za ohranjanje hidrirane, mehke in prožne kože. To lahko pomaga zmanjšati suhost, pordelost in srbenje kože.
  4. Zmanjšanje bolečine v sklepih: Pri nekaterih ljudeh uživanje kolagena lahko pomaga zmanjšati bolečine in nelagodje v sklepih ter izboljšati gibljivost. To je še posebej pomembno pri ljudeh s stanji, kot je osteoartritis.
  5. Podpora zdravju las in nohtov: Kolagen je pomemben tudi za zdravje las in nohtov. Pomaga pri ohranjanju njihove moči, gostote in sijaja ter lahko pomaga pri preprečevanju lomljenja in razcepljenih končkov.
  6. Podpora zdravju prebavnega sistema: Kolagen lahko igra vlogo pri zdravju prebavnega sistema, saj pomaga pri obnavljanju in obnavljanju črevesne stene ter lahko pomaga pri lajšanju prebavnih težav, kot so sindrom razdražljivega črevesja (IBS) ali sindrom prepermeabilnosti črevesja.