Skinage kolagen PRESTIGE 10.000 – dvakrat močnejša formula za dvakrat hitrejši učinek

Je to nov ‘vir mladosti’? Ali lahko zaradi tega čudeža izgledate leta mlajši?

Proizvodnja kolagena doseže svoj vrhunec sredi dvajsetih let, nato pa se raven kolagena začne zmanjševati. Rezultat je tanjša, manj elastična koža in drugi znaki staranja, kot so gube, globoke gube in sproščena območja okoli ust in vratu.

Staranje zmanjšuje sposobnost telesa za proizvodnjo hialuronske kisline, kar vodi do zmanjšanja prožnosti in prožnosti kože ter na koncu povzroči nastanek gub.

Zakaj tekoči kolagen in ne prašek ali tablete?

  1. Večja koncentracija v obliki, ki je takoj pripravljena za uporabo

Ker so v tekoči obliki, kolageni peptidi in druga hranila hitreje dosežejo naš krvni obtok, dosežejo dermis in se tam vključijo v matriks naravnega kolagena. Klinične študije kažejo, da lahko jemanje 10.000 mg kolagenskih peptidov na dan 6 tednov izboljša hidracijo, elastičnost in gladi fine linije in gube. Odvisno od vaše starosti morate dnevno vzeti vsaj 5.000-10.000 mg kolagenskih peptidov, da opazite vidne rezultate.

2. Učinkovita stopnja absorpcije

Najučinkovitejši kolagen je kolagen peptid, dobavljen v tekoči obliki. Ta oblika kolagena ima veliko višjo stopnjo absorpcije, saj je že pripravljena za predelavo v telesu. Tekoči kolageni napitki so pravzaprav že raztopljeni kolagen, zato ga telo lahko hitro in učinkovito absorbira. Ko jemljete dodatke v obliki tablet, se mora vaše telo bolj potruditi, da prebavi tablete in iz njih izloči hranila. To pomeni, da je kolagen v obliki tablet težje prebavljiv in se počasneje absorbira.

3. Ali znanost podpira kolagen v tekoči obliki?

Čeprav se intenzivno razpravlja o učinkovitosti kolagenih pijač, so številne znanstvene študije dokazale, da lahko uživanje kolagena resnično koristi koži. Glede na članek, objavljen v Arhivu dermatoloških raziskav leta 2008, jemanje kolagena lahko pomaga pri celotni proizvodnji kolagena v telesu. Leto kasneje je Univerza v Tokiu objavila raziskavo, ki kaže, da bi peroralno dajanje kolagena lahko spremenilo posledice staranja kože, povezane s soncem. Druga študija raziskovalnega inštituta na Japonskem iz leta 2006 kaže, da peroralna uporaba kolagenih peptidov poveča gostoto fibroblastov – specializiranih celic v plasti dermisa, ki sintetizirajo kolagen in elastin ter povečajo proizvodnjo kolagena v dermisu.

Skinage kolagen PRESTIGE 10000 je v tekoči obliki v 500 ml steklenički, ki zagotavlja hitrejšo absorpcijo in večjo uporabnost ter dolgoročno prispeva k lepoti kože. Prijeten okus pomaranče osveži dan in postane neizogiben del vsakdana.

Zakaj je Skinage kolagen PRESTIGE 10000 idealna izbira za učvrstitev kože?

Yasenka Skinage Collagen PRESTIGE 10000 je zasnovan s poudarkom na praktičnosti in je oblikovan z vrhunskimi sestavinami. Vsaka steklenica vsebuje 10.000 mg morskega hidroliziranega kolagena, pomešanega s petimi ključnimi sestavinami, ki ljubijo kožo. Skinage PRESTIGE zagotavlja vrhunske in zdrave sestavine, ki dajejo najboljše rezultate. Jemljite en odmerek 50 ml in v 6 tednih opazujte, kako se vaša koža spreminja in postaja bolj čvrsta, polna, sijoča ​​in mlajša.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hialuronske kisline, kompleksa vitamina B, mangana in cinka kožo nahrani od znotraj, vitamin C pa prispeva k normalni proizvodnji kolagena. Sinergija vseh sestavin vpliva na elastičnost in napetost kože, trdnejše nohte in sijoče lase.

Z jemanjem izdelka Yasenka Skinage Collagen PRESTIGE 10000 je zagotovljen dodaten vnos kolagena in hialuronske kisline v telo. Naticol hidroliziran kolagen ima klinično dokazan učinek na “anti-age” proces, spodbuja sintezo kolagena in zmanjšuje vidnost gub.

FAQ

Kateri kolagen izbrati?
Tekoči kolagen je običajno enostaven za zaužitje in se lahko hitreje absorbira v telo. Primeren je za tiste, ki imajo težave s požiranjem tablet ali praškov ter tiste, ki iščejo hitrejše rezultate. Poleg tega je tekoči kolagen običajno bolj primeren za ljudi z občutljivim želodcem.