SKINAGE HAIR BOOST s keratinom Cynatine® HNS – SIJOČI LASJE – PONOS VAŠEGA IZGLEDA

Stres, hormonske spremembe, pretirano oblikovanje, neuravnotežena prehrana in sezonske spremembe neposredno vplivajo na stanje rasti las. Navdihnjen z najnovejšimi metodami, ki se osredotočajo na zahteve vsakega posameznika, je Skinage HAIR BOOST inovativen prehranski pristop, ki podpira zdravo rast in boljšo kakovost vaših las.

Ko slaba prehrana, stres in zunanji vplivi pustijo pečat na naših laseh, ki postanejo krhki, suhi in začnejo izpadati, jih je treba hraniti od znotraj. Kozmetični pripravki, naneseni na površino las, gladijo razpokane drobce in navidezno rešujejo težavo. Z uporabo takšnih pripravkov lasje pogosto postanejo težki, mastni, največja težava pa je v tem, da so molekule hranil prevelike, da bi jih lahko absorbirale skozi dlako in tako ostanejo le na površini ter se odstranijo z naslednjim umivanjem. Po tem se zavemo, da smo problem le »zamaskirali«, a ga nismo rešili. Da bi dolgoročno odpravili težavo, je treba delati na tem, da imajo lasje v fazi rasti močno strukturo, bogato z aminokislinami, zaradi česar so odporni na zunanje vplive in oblikovanje, ki so jim vsakodnevno izpostavljeni. osnove. Da bi ga okrepili, ga je treba obogatiti s keratinom.

Keratin je glavni gradnik las in nohtov in predstavlja 80% kemične sestave las. Keratin, ki gradi lase in nohte, je sestavljen iz aminokislin, ki so med seboj povezane. Vrsta in količina aminokislin ter število vezi med njima določata moč in obliko las ter odpornost na kemikalije in mehanske poškodbe.

Skinage HAIR BOOST je najnovejša inovacija v zdravstveni negi las. Vsebuje Cynatine® HNS, patentirano topno obliko keratina, ki ga telo absorbira in vključi v lasne mešičke. Obnavlja pretrgane vezi v laseh, jih krepi, povečuje volumen in daje sijaj. Keratin, ki je vgrajen v lasne mešičke, izboljša primarno sestavo las, znatno zmanjša izpadanje las ter podpira in pospešuje njihovo rast.

Da bi okrepili delovanje keratina, je strokovna ekipa Yasenke dodala vitamine B-kompleksa in cink v Skinage HAIR BOOST. Dodatno prispevajo k sintezi aminokislin, ki gradijo lase, ohranjajo lase zdrave in zagotavljajo njihov sijoč in svilnat videz.

YASENKA SKINAGE HAIR BOOST izdelek s klinično študijo. Klinična študija je pokazala impresivne rezultate po 90 -dnevnem jemanju 500 mg keratina CYNATINE® HNS. Pri udeležencih, ki so sodelovali v študiji, je prišlo do zmanjšanja izpadanja las za 50% in povečanja koncentracije aminokisline cisteina v krvi in ​​strukturi las, kar dokazuje absorpcijo hidroliziranega keratina iz tekoče oblike in njegove vključitev v lase. Rezultat so močni in sijoči lasje, ki se manj lomijo in so odporni na zunanje dejavnike ter povečano rast las in nohtov.

SKINAGE HAIR BOOST Cynatine® HNS, za zdravje in vitalnost vaših las!

Znanstveniki so razvili patentiran postopek, zaradi katerega je keratin topen, ohranja njegovo bioaktivnost in je prebavljiv. Cynatine® HNS topljeni keratin vsebuje visoko biološko uporabne bloke, ki tvorijo beljakovine, vključno z aminokislinami, ki vsebujejo žveplo, da nadomestijo keratin, izgubljen s staranjem.

Rezultat je dostava visokokakovostnih beljakovin keratina neposredno v celice, ki pomagajo oblikovati lase, nohte in kožo. Keratin, razčlenjen na manjše sestavine beljakovin, ima visoko biološko uporabnost, kar pomeni, da lahko hitro začne regenerirati osiromašen keratin.

Skinage HAIR BOOST s Cynatine®HNS je tekoča formulacija specializiranega biološko razpoložljivega keratina, kompleksa vitamina B in cinka, ki podpira zdrave proteinske strukture na mikroskopski in na vidni ravni. Z uporabo tega izdelka rešite težavo na mestu izvora, torej pri korenu in v sami lasnici s SKINAGE HAIR BOOST s Cynatine®HNS. Naj močni in sijoči lasje postanejo ponos vašega videza!

FAQ
Kje se nahaja keratin?
Keratin, ki je sestavljen iz aminokislin, je glavni gradnik las in nohtov in predstavlja 80% kemične sestave las.

Kako izboljšati kakovost las?
Stres, hormonske spremembe, pretirano oblikovanje in slaba prehrana pustijo pečat na naših laseh, ki postanejo suhi in začnejo izpadati. Z uporabo kozmetičnih pripravkov lasje pogosto postanejo težko in mastno. Da bi odpravili težavo, da lasje imajo v fazi rasti močno strukturo, bogato z aminokislinami, treba je obogatiti s keratinom.