Kako izbrati pravo obliko magnezija?

Če vas boli glava že pri izbiri prehranskega dopolnila, potem je magnezij v obliki magnezijevega citrata prava rešitev za vas. Pomagal vam bo premagati nastali glavobol in izbrali boste mineral, ki pokriva in podpira zdravje velikega števila organov, občutljivih na proces staranja.

Spodbuja zdravje srca in ožilja
☑️ prispeva k vzdrževanju normalne živčne in mišične funkcije
☑️ Pomaga ohranjati kosti močne, prožne in zdrave

Zdravstvene koristi:

Magnezij v obliki magnezijevega citrata spodbuja zdravje srca in ožilja, prispeva k krepitvi kosti in pomaga ohranjati normalno delovanje mišic, živcev in še veliko več. Naj vam magnezij pomaga pri skrbi za proces staranja!

Zakaj deluje:

Ko se naše telo stara, naše kosti začnejo izgubljati moč. Običajno je, da naš srčno -žilni sistem doživi določeno stopnjo utrujenosti in da delovanje živcev ni tako hitro kot prej.

Tu pridemo do magnezijevega citrata, lahko pa rečemo tudi da je magnezij eden najpomembnejših mineralov v telesu.

Magnezij podpira stotine encimskih procesov v celicah in jim pomaga ostati močan in zdrav.

Prispeva k vzdrževanju ravni sladkorja v krvi in ​​krvnega tlaka v normalnih mejah, znano pa je, da sodeluje pri presnovi energije in sintezi beljakovin. Prav tako pomaga ohranjati stabilen srčni ritem in ohranjati zdrav imunski sistem.

Vse te podporne funkcije igrajo vlogo pri boju proti naravnemu procesu staranja, saj se hkrati spopadajo s številnimi različnimi starostnimi težavami.

Kaj pravi znanost:

Magnezij podpira mineralno osnovo kosti in njeno sposobnost presnove mineralov, potrebnih za obnovo in regeneracijo. Znanstveniki poročajo, da mora telo dobiti dovolj mineralov, vključno s kalcijem in magnezijem. So bistvenega pomena za naše telo in zato lahko pomagajo ohraniti močne in zdrave kosti.

Vnos magnezija s hrano lahko resnično izboljša presnovni profil. Dokazano je, da ima magnezij pozitiven učinek na odpornost proti insulinu, profil lipidov v serumu, vnetje, endotelijsko funkcijo, oksidativni stres.

Če telesu še niste začeli dajati magnezija s pomočjo prehranskih dopolnil. Yasenka ponuja magnezij v obliki šumečih tablet ali v obliki praška za direktno raztapljanje v ustih. Preverite tukaj.

FAQ

Za kaj je dober magnezij?

  1. Podpora mišični funkciji
  2. Podpora kostnemu zdravju
  3. Podpora živčnemu sistemu
  4. Podpora imunskemu sistemu
  5. Zdravje srca
  6. Regulacija krvnega tlaka