Doseči sijočo in bolj zdravo kožo?

To nikoli ni bila enostavna naloga – potrebnega je veliko vloženega truda in pravi izdelki

Ženskam predstavlja zdrava in sijoča koža imperativ lepote in znak prestiža. Sanje vsake ženske so, da bi dosegle brezčasno lepoto, zdravo in gladko polt, ki bi ostala matirana in brez gub tudi, ko se stara, po 40. in 50. letu, kakor tudi v bolj zrelih letih. Ženske se zavedajo pomena vloženega truda in številnih dejavnikov na dostojno staranje, vključno z uravnoteženo prehrano, telesno vadbo, izogibanju stresu ter zaščito in nego svoje kože.

Staranje je del življenja, kateremu se ni mogoče izogniti. Lahko pa sami poskrbimo, da je to obdobje za nas kar se da udobno ter da v njem uživamo. V iskanju učinkovitega izdelka, ki bi pomagal »ustaviti čas« so številne ženske vzljubile kozmetične izdelke Yasenka, vključno s tekočo obliko kolagena, da bi od uživanja kolagena imele čim več koristi.

Kolagen deluje v telesu kot nekakšen strukturni okvir za tvorbo in obnovo celic. V otroški dobi imamo v telesu najvišjo raven kolagena, zato smo takrat tako zelo prožni in imamo gladko, »polno« kožo. Toda s staranjem se tvorba kolagena v našem telesu zmanjšuje, zato je pomembo, da začnemo jemati izdelke s kolagenom že ob prvih znakih staranja.

Kot sestavina je kolagen prisoten tudi v številnih kremah proti staranju, dermatologi pa ga že desetletja uporabljajo v obliki injekcij. Ena novejših oblik kolagenskih dodatkov je tekoči kolagen, oblika od katere naše telo dobi daleč največ.

Z vnosom tekočega kolagena v telo, nadomestimo kolagenske izgube v telesu, istočasno pa pospešimo sposobnost naravne tvorbe kolagena. To obrne razmerje med razgradnjo in sintezo kolagena na stran slednje ter zaustavlja staranje naše kože.

Tukaj so najboljši in najbolj obetavni izdelki s kolagenom, ki jih ponuja Yasenka. Preizkusite jih sami in preverite, kateri izdelek je idealen za vas!